FAQ - Preguntes més freqüents


Per què el nom "materializadora"?

Quan vam començar aquest projecte sabíem que ho fèiem per els nostres futurs clients. Així que durant les sessions de brainstorm vam tenir clar que el nostre propòsit era fer realitat els seus projectes digitals. Els materialitzaríem i, per tant, seríem una materializadora.

On està situada materializadora?

El nostre domicili fiscal està situat a Barcelona - Espanya, que és on podem trobar-nos personalment. Malgrat això, no tenim ni tindrem oficines físiques. Som digitals i el nostre lloc de treball és a qualsevol lloc en el món on els nostres col·laboradors i clients puguin estar connectats.

Podeu treballar amb projectes en altres països?

Sí, és clar. A més a més d'Espanya, podem atendre't remotament en qualsevol altre lloc del món i et facturarem els serveis des d'Espanya

Treballeu per a autònoms o petits negocis?

Sí! és el nostre principal tipus de clients. Hem nascut amb l'objectiu d'ajudar a aquells petits negocis que no poden permetre's pagar grans consultores/agències tecnològiques per a duu a terme els seus projectes digitals

Trigueu molt en enviar un pressupost? Quin procés seguiu?

Solem contestar en menys de 24h per tal de demanar-vos més informació sobre el vostre projecte. Des de que comencem a parlar pot passar algun temps fins que tinguem clar tots els requisits del projecte o servei que voleu contractar-nos. Durant aquest període segurament intercanviarem alguns emails i possiblement farem alguna reunió a través de vídeotrucades. El següent pas serà enviar-te una valoració del projecte i si et sembla bé l'import i decideixes treballar amb nosaltres, et preparem una oferta-contracto amb tot el detall del que farem.

Sou molt cars

No, en absolut! Contacta'ns i et sorprendràs

Com puc saber si fareu bé i a temps el meu projecte?

Ho veuràs des d'un principi en la nostra actitud. El client és el centre del nostre negoci i la seva satisfacció és el més important per a nosaltres. La nostra implicació és total durant el projecte.

Treballem amb mètodes de gestió de projectes i de desenvolupament de programari que possibiliten un major control i visibilitat de la qualitat i dels terminis de lliurament. A més a més, a la nostra pàgina web trobaràs alguns dels nostres casos d'èxit i conèixer de primera mà les experiències d'alguns dels nostres clients.

Qui sou? Quin és el vostre coneixement?

Un equip tècnic amb esperit emprenedor que en els últims 20 anys ha estat treballant amb projectes de desenvolupament de programari en grans empreses TIC internacionals.

M'agradaria treballar per a materializadora. Què haig de fer?

Això seria genial. Escriu-nos a través del nostre formulari de contacte que et contactarem.