materialitza

els teus somnis

Fes realitat la teva idea. Crea, impulsa i transforma el teu negocio digital avui mateix.

materialitza les teves idees

La teva presència en el món digital

Ocupa el teu espai en Internet! Fes que creixi el teu negoci, que coneguin la teva marca i que els teus productes i serveis impactin a milions de persones arreu del món.

 • Construïm el teu lloc web Corporatiu
 • Interfícies d'usuari amb disseny web moderns
 • Experiència de l'usuari/client optimitzada per a la interacció de l'usuari amb els teus serveis i productes
 • Auditoria i adaptació del seu lloc web per complir amb els requisits tècnics per a la RGPD

Comerç electrònic

Posem en marxa la teva botiga en línia en molt poc temps, fent servir solucions molt econòmiques que permeten reduir els terminis de comercialització i generació d'ingressos.

 • Solucions B2C i B2B
 • Múltiples passarel·les de pagament
 • Venda de productes i serveis digitals (com a cursos, guies, llibres)
 • Integració amb sistemes Picking & Packing, Last mile delivery, ERP, CRM, d'entre altres

Ciència de Dades per a optimitzar l'estratègia

del teu negoci

Pren decisions basades en la ciència i l'anàlisi de dades en lloc d'intuïcions, opinions o emocions.

 • Ajudem a crear una cultura orientada a dades en la teva empresa
 • Descobreixi patrons de consum i les seves correlacions per a tenir una percepció clara del mercat i així prendre decisions intel·ligents i segures
 • Mineria de textos a través dels missatges que envien els seus clients
 • Anàlisi estadística de dades per a detectar característiques concretes o anormals així com descobrir patrons i tendències

Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

La tecnologia és la nostra passió! Podem ajudar-te amb qualsevol projecte de desenvolupament de software amb la tecnologia més capdavantera.

 • Desenvolupament multiplataforma amb Python
 • Actualització de UI / UX a interfícies d'usuari modernes
 • Desenvolupament de Node.js amb arquitectura basada en microserveis.
 • Refactorització de monòlits a microserveis
 • Consultoria tecnològica, arquitectura de software i integració de sistemes

Casos d'èxit

Una botiga en línia de nutrició i accessoris per a mascotes amb una navegació ràpida, intuïtiva i fàcil d'entendre creant així una excel·lent experiència d'usuari.

Aquest projecte es caracteritza per la facilitat d'ús i el disseny atractiu amb una imatge que representa l'essència del negoci de nutrició i accessoris per a animals de companyia de Mypets Mypets.

Foto Dinara

Una plataforma ràpida, fiable i senzilla que permeti gestionar el contingut digital a subscriptors a tot el món. És el que Dinara Tairova, psicòloga i terapeuta Gestalt per a rus parlants, ens va sol·licitar per a dur a terme la venda dels seus productes digitals com a cursos, llibres i consultes personalitzades, entre d'altres.

Una botiga en línia de discos de vinil especialitzada en els en grans clàssics i estils musicals més escoltats des dels anys 60s fins als 00s. És intuïtiva i fàcil d'entendre creant així una excel·lent experiència d'usuari. Coneix a Mod Dog Records

Optera, una empresa brasilera de consultoria tecnològica, ens va contactar amb un desafiament que posaria a prova les nostres capacitats tècniques i ens brindaria l'oportunitat de mostrar del que som capaços de fer com el primer client en fer-nos l'encàrrec d'un projecte full-stack, que hem lliurat amb èxit en només 3 mesos

Ets el nostre pròxim cas d'èxit i hem reservat aquest espai per a publicar el teu projecte. Posa't en contacte amb nosaltres i esbrina com realitzar el teu projecte de manera ràpida, eficaç i de qualitat.

100% digitals, 100% humans

A materializadora ens prenem molt seriosament la responsabilitat social del nostre negoci per a millorar l'impacte que tenim en el món, contribuint així a construir una societat més justa, inclusiva i igualitària.

Hem nascut amb el propòsit de ser un negoci digital a la seva màxima expressió, respectuosa amb el nostre entorn i tenint als nostres clients en el centre de tot el que fem.

Creiem en els beneficis que la digitalització aporta a les nostres vides, com la conciliació laboral, personal i familiar de la mateixa manera que agilitza la relació amb els nostres clients i col·laboradors. Som digitals i el nostre lloc de treball és a qualsevol lloc en el món on els nostres col·laboradors i clients puguin estar connectats.

Duem a terme els projectes amb equips àgils autogestionats on la col·laboració, cooperació i respecte són premisses bàsiques d'un clima laboral positiu i motivador.

:: Veritablement centrats en el client


:: Estimem la tecnologia


:: Respecte a la diversitat


:: Conciliació familiar i personal


:: Autogestió real dels equips


:: Responsabilitat i consciència social

:: Tots destaquem per igual


Parlem?

Contacta'ns per a discutir la teva idea, resoldre els teus dubtes i rebre més informació

Et contactem en menys de 24h
Assessorament personalitzat i centrat en les necessitats reals del teu negoci
Complim el RGPD. Les dades s'utilitzen i emmagatzemin de manera confidencial. Pots consultar la informació detallada sobre protecció de dades i altres condicions legals en la nostra Política de Privacitat i Avís Legal

Què diuen els nostres clients?

David
David
07/03/2023
Ha sigut una molt bona experiència. El web s'ha pogut fer en un temps récord (a partir de continguts previs). La capacitat d'escoltar del gerent és immillorable, el que ha permès que el web tingués les funcionalitats desitjades. La posta en marxa i la formació ha sigut molt pràctica. Els dubtes es resolen de forma ràpida. Recomanable.
ilalluna Dunia
ilalluna Dunia
01/02/2023
He tenido el placer de trabajar con Gustavo, profesional al máximo, súper bien atendida y desde el primer momento supo lo que necesitaba haciendo una propuesta personalizada para mí, aconsejándome y ayudándome en mis dudas y desconocimientos. Siempre dispuesto y muy cercano ha sido muy paciente con los problemas ajenos del misterio de la informática. Recomendable al 100% trabajar con Materializadora. DUNIA PULLINA FOUNDER & CEO de ILALLUNA
Albert Galí
Albert Galí
24/11/2022
Buena atención con el cliente y con bastante rapidez.
victoria diaz
victoria diaz
14/10/2022
Muy buena experiencia en el diseño de mi pagina web. Han cumplido los plazos acordados, la comunicación ha sido muy fluida, el resultado muy satisfactorio y el precio razonable. Lo recomiendo sin ninguna duda.
jose luis sanchez
jose luis sanchez
11/10/2022
Gustavo entendió mis necesidades a la primera y supo darles forma, que mucha falta me hacia. Muy satisfecho con Materializadora por su trabajo :)
Krishana Alonso
Krishana Alonso
10/09/2022
Trato profesional, cercano y personalizado. me he quedado encantada con el servicio!!!
Javier Saz Peñamaria
Javier Saz Peñamaria
09/08/2022
Muy buen trabajo desarrollando nuestra tienda online de venta de discos de música. Precio ajustado, mucha proactividad y el resultado final mejor de lo esperado. Muy recomendable. Top!
Gemma Romaguera
Gemma Romaguera
21/06/2022
Ha sido un placer trabajar con Materializadora, un equipo muy profesional, implicado y comprometido con los proyectos. Me he sentido atendida en todo el proceso y el resultado ha sido excelente. Ha sido el inicio de una larga colaboración. Gracias
Gustavo Maximo
Gustavo Maximo
14/06/2022
Un equipo 10!
Mypets Mypets
Mypets Mypets
14/06/2022
Han desarrollado nuestra tienda online con un resultado mejor de lo esperado. Muy recomendables!