Caso de Éxito

Lloc web informatiu del Col·lectiu Maspons i Anglasell i del dret català.

El projecte es caracteritza per la facilitat d'ús i el disseny atractiu. Aquest lloc web conté notícies del Col·lectiu Maspons i Anglasell, la seva història i com és actualment.

"L’objectiu del col·lectiu és posar en valor una forma de desenvolupar el dret públic molt diferent de la que hem heretat del model vigent al Regne d’Espanya —model tributari del dret administratiu francès—, i fer-lo molt més proper al «rule of law», model anglosaxó similar a l’existent a Catalunya amb anterioritat al Decret de Nova Planta."

eCommerce modern

Una experiència molt interessant a una pàgina web de informació i noticies.

Característiques principals

una excel·lent experiència d'usuari

Facilitat d'ús i disseny atractiu.

Aquesta pàgina web es caracteritza pel seu disseny atractiu i la seva facilitat d'ús i desplaçament.

El disseny responsiu s'adapta perfectament a dispositius mòbils i tauletes.


S'ha aconseguit una navegació ràpida, intuïtiva i fàcil d'entendre creant així una excel·lent experiència d'usuari.

Time-to-market, Time-to-revenue

Les tècniques de desenvolupament han permès posar en marxa la botiga en línia en molt poc temps amb un reduït temps de generació d'ingressos, la qual cosa és crític per a un comerç electrònic com aquest.

Qui era Francesc Maspons i Anglasell?

Francesc de Paula Maspons i Anglasell

fou un jurista català, fill de Francesc de Sales Maspons i Labrós. Es llicencià en dret a la Universitat de Barcelona i el 1897 obtingué la càtedra de dret civil a la Universitat d’Oñati, a Guipúscoa.

S’especialitzà en dret català, del 1918 al 1920 fou elegit president de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya i treballà com en l’Oficina d’Estudis Jurídics de la Mancomunitat de Catalunya, des d’on defensà el dret català.

El Col·lectiu

El Col·lectiu Maspons i Anglasell esta compost pels següents membres, juristes i estudiosos:

President: Ferran Armengol i Ferrer

Doctor en Dret i Magister en Dret de Catalunya.

Vicepresident: Isidre Llucià Sabarich

Doctor en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Secretária: Cèlia Argilés i Andrés

Llicenciada en dret i ciències polìtiques.

Tresorer: Josep Gascon Castillo

Pasarel·la de pagament

El Col·lectiu ha decidit utilitzar com a passarel·la de pagament el TPV virtual Redsys, que és el més utilitzat pels bancs espanyols. El sistema de pagaments de la botiga en línia està integrat amb aquesta plataforma i permet pagaments amb:

  • targetes de crèdit y dèbit
  • Bizum

Rendiment i optimització

Amb la utilització de Varnish Cache hem aconseguit Velocitat de càrrega més ràpida gràcies a l'emmagatzematge de continguts en la memòria. Gràcies a aquest sistema i també a l'optimització de les més de 10mil imatges, hem reduït en gran manera el temps de càrrega per als teus visitants, la qual cosa a llarg termini significarà una taxa de conversió significativament major.


Les proves han certificat una rapidesa d'accés similar a les principals botigues en línia del mateix sector a Espanya.


Clients satisfets

El desafiament

Mypets Mypets nos contactó con un necesidad clara: poner en marcha en muy poco tiempo una tienda on-line con un catálogo de cerca de 7.000 productos y que pudiera competir con los grandes empresas de venta al por menor de productos para animales de compañía.

La tienda debería ser moderna, atractiva, transmitir seguridad y profesionalismo sin perder la esencia de felicidad y alegría de los animales de compañía.

Después de las primeras iteraciones y tomas de requisitos tratamos de agilizar tanto el proceso de identificaciónSubscripció y degotèig de continguts

La solució

Després d'algunes ràpides proves de disseny i usabilitat, aconseguim identificar les millors tecnologies per a dur a terme el projecte que permetés un llançament en temps rècord.


El resultat és una plataforma web amigable i amb un disseny pensat per a dispositius mòbils que permet una ràpida navegació i accés als diferents productes.

El resultat ha estat un sistema *eCommerce capaç de sorprèn i enganxar al client, amb una gestió simple de la compra destacant el carret de la compra per la seva facilitat d'ús.


El resultat va ser una fórmula d'èxit basada en una excel·lent experiència del client en la compra.


JUST CLICK & EDIT

Els beneficis

En tenir una plataforma pròpia en la qual nostra client podrà tenir la seva pròpia imatge, podrà escalar-la sense costos ocults en comparació al cost d'altres plataformes en línia/*cloud amb models predefinits.

Les diferents parametritzacions dels plans, la gestió d'usuaris, de pagaments i la restricció d'accés a continguts ofereix innumerables possibilitats de configuració.


El sistema de pagament segur integrat amb *Redsys ofereix una experiència òptima i segura als compradors.


Temps de llançament

6 setmanes

En la primera setmana hem fet les primeres sessions de treball i alguns esborranys estàtics.


El temps de desenvolupament s'ha dut a terme en les setmanes segona, tercera i quarta setmana. Entre la quarta i la cinquena setmana vam fer el desenvolupament de la càrrega dels productes i integració amb la plataforma de pagament. La sisena setmana treballeu-vos en el control de qualitat per a deixar tot llest per al seu llançament.

Metodología

Desarrollament àgil de software


Hem abordat el projecte amb principis àgils en les quals el desenvolupament iteratiu, així com la col·laboració entre equips (client i proveïdor) ha jugat un paper fonamental. La planificació es va fer en blocs temporals anomenats Sprints.


A mesura que avançava el projecte recollíem el feedback del client aconseguint així que els requisits s'adaptessin i evolucionessin aconseguint una ràpida sortida al mercat.

Tecnología

La stack que hem utilitzat

Back-End

Linux SO

MySQL

WordPress

PHP

Woocommerce

Redsys API

Varnish Caché

Python (Pandas y SQLAlchemy)

Front-End

CSS per the client's taste & imagination

Java Script

Elementor

ElementsKit

OoohBoi Steroids for Elementor


Una imatge...

...val més que mil paraules

"Me han atendido fenomenal, me he sentido escuchada y entendida desde el primer momento y me ha hecho una oferta personalizada a mis necesidades. El trato súper cercano y mucha profesionalidad y estoy encantada con los resultados del servicio."

Krishana Alonso, gestora de projectes y equips